Откриват изложбата „Адаптивна реалност“ в галерия „Артфорум“

No Comments

Светлозар Недев

Днес на Никулден художникът Светлозар Недев ще покаже своите последни творби в организираната изложба „Адаптивна реалност“ в галерия „Артфорум“ в гр. Пазарджик. Авторът е член на Професионалния съюз на художниците в Москва от 2011 г. и Арт интернешънъл груп в Лондон от 2012 г. Има над 30 самостоятелни изложби в България, Русия, Чехия, Турция, Хърватска и Македония. Негови творби са притежание на галерии и частни колекции от България, Русия, Австрия, Швейцария, Хърватска и Дания.
От 1988 г. до 2017 г. е организирал самостоятелните изложби: „Портрети“,“Жената“, „Космосът на Земята“I, II, III,“Резерватът“, „Илюзии на греха“, „Илюзии на греха-2″, „Космосът на Земята-4″, „Огънят“, „Тънка линия“, „Жената, която може и знае защо“, „Жената в политиката“, „Стъпка в душата“, „Другия поглед“, „Две сърца“, „Инопланетяни“, „Галактически флирт“, „Космическа релация“, „Космически флирт“, „Сън в бъдещето“, „Свелозар Недев на 55″, „Душата на космоса“.

Светлозар Недев е основен организатор и куратор на художествения пленер в Мъглиж в периода 2012-2014 г. От 2014 година е куратор и участник на международния уъркшоп „Обединени художници за обединена Европа” и на международния арт пленер „Безгранично изкуство”, Стара Загора. Участник в международни художествени пленери в България, Македония и Русия. Двукратен участник в балканското квадрианале „Митове и легенди на моя народ” през 2012 г. и 2016 г. Участник в международния арт проект „Безгранични”, с автори от България, Великобритания, Словения, Русия и Турция. Участник в Междуродния проект „Арт Балкан”–Москва, съвместно с художници от Русия, Македония, Сърбия и България.
Получава първа награда на арт мултимедиен фестивал «Докоснати от древността» в гр. Казанлък
Светлозар Недев показва своите абстракни творби, за които черпи вдъхновение от живота. Всяко от неговите произведения грабва погледите с експресивни цветове, смесена техника и усет към детайла.
Откриването на изложбата е на 6 декември 2017 г. в галерия „Артфорум“ в 18.00 часа.
Източник: Порталът за новини на Пазарджишка област

Categories: Изложби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.